Tancar
#OCUPACIO2022

Consol Vancells Casanovas

Consellera | ODEE Barcelona, Espanya
Consol Vancells Casanovas

Biografia

Consultora en comunicació de marques. Ha treballat amb la marca Barcelona a l'Ajuntament de Barcelona, com a directora de comunicació al Teatre Nacional de Catalunya i com a CEO a la Fundació Enriqueta Villavecchia per a nens amb càncer. És llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB, graduada en Special Studies in Administration and Management per la Univ. de Harvard i té un màster en Social Media Branding and Strategy de La Salle-URL.

Sessions

14:00h
Conferència | Talent Gestió del Talent

Dones als consells d’administració: anàlisi i eines per millorar la gestió del talent a les empreses

Laura Llinàs Sobrequés
Laura Llinàs Sobrequés ODEE Coordinadora Executiva Moderador/Presentador
Anna Mercadé Ferrando
Anna Mercadé Ferrando ODEE Directora Speaker
Marion Suffert
Marion Suffert Vasis Conseil Fundadora Speaker
Consol Vancells Casanovas
Consol Vancells Casanovas ODEE Consellera Speaker

#Emprenedors, #Persones que volen reorientar la vida professional, #Pimes/Autònoms

10-11-2022 14:00 10-11-2022 14:30 Europe/Madrid Dones als consells d’administració: anàlisi i eines per millorar la gestió del talent a les empreses

Les empreses necessiten incorporar a la seva direcció nous perfils competencials amb noves capacitats de comunicació, relació i empatia, col·laboració, adaptabilitat i flexibilitat. La societat necessita acabar amb la pèrdua de talent femení i assolir la igualtat en els llocs de lideratge. Però quines eines existeixen per incorporar el balanç de gènere a la direcció de les empreses? En aquesta sessió analitzarem les estratègies per identificar, gestionar i liderar el talent emprenedor a les empreses.

Sala Talent
Dj 10 14:00h - 14:30h Sala Talent
Tancar