Tancar
#OCUPACIO2022

Eduardo López Román

Advocat en dret digital | Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona Barcelona, Espanya
Eduardo López  Román

Biografia

Advocat especialitzat en dret digital, protecció de dades, ciberseguretat i compliance. És professor i coordinador del Màster de Dret Digital de la Universitat de Barcelona (IL3), i també professor del Postgrau de Protecció de Dades de la Universitat d'Andorra.

Sessions

14:30h
Conferència | Bizbarcelona Màrqueting Digital

Els 5 aspectes legals que has de tenir en compte en el teu e-commerce o negoci digital

Eduardo López  Román
Eduardo López Román Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona Advocat en dret digital Speaker
Jacint Vilardaga
Jacint Vilardaga Vilardaga Jurídics Advocat director Speaker

#Emprenedors, #Pimes/Autònoms, #Startups

10-11-2022 14:30 10-11-2022 15:00 Europe/Madrid Els 5 aspectes legals que has de tenir en compte en el teu e-commerce o negoci digital

El compliment de la normativa europea de protecció de dades és un dels aspectes més importants a tenir en compte en projectes empresarials a l'entorn digital. Davant la imminent aprovació del reglament europeu d'intel·ligència artificial, així com de les normatives europees sobre regulació de Serveis Digitals i Mercats Digitals, és fonamental conèixer la normativa de protecció de dades per evitar tenir un impacte negatiu en la reputació i a nivell financer, ja que incomplir-la pot suposar sancions de fins a 20 milions de multa o del 4 % dels ingressos bruts anuals. En aquesta conferència aprendràs 5 aspectes legals clau per tal de gestionar correctament els riscos jurídics que poden afectar la viabilitat del teu negoci a Internet.

Sala Impulsa
Dj 10 14:30h - 15:00h Sala Impulsa
Tancar