Tancar
#OCUPACIO2022

Jacint Vilardaga

Advocat director | Vilardaga Jurídics Barcelona, Espanya
Jacint Vilardaga

Biografia

Exerceix com a advocat des del 1996 i també és vocal de la Comissió de Prospectives Professionals de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Partint d'una tradició familiar d'advocats de capçalera, exerceix el dret mitjançant una anàlisi de 360º de la situació i amb l'objectiu d'estalviar temps, diners i/o problemes als seus clients.

Sessions

14:30h
Conferència | Bizbarcelona Màrqueting Digital

Els 5 aspectes legals que has de tenir en compte en el teu e-commerce o negoci digital

Eduardo López  Román
Eduardo López Román Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona Advocat en dret digital Speaker
Jacint Vilardaga
Jacint Vilardaga Vilardaga Jurídics Advocat director Speaker

#Emprenedors, #Pimes/Autònoms, #Startups

10-11-2022 14:30 10-11-2022 15:00 Europe/Madrid Els 5 aspectes legals que has de tenir en compte en el teu e-commerce o negoci digital

El compliment de la normativa europea de protecció de dades és un dels aspectes més importants a tenir en compte en projectes empresarials a l'entorn digital. Davant la imminent aprovació del reglament europeu d'intel·ligència artificial, així com de les normatives europees sobre regulació de Serveis Digitals i Mercats Digitals, és fonamental conèixer la normativa de protecció de dades per evitar tenir un impacte negatiu en la reputació i a nivell financer, ja que incomplir-la pot suposar sancions de fins a 20 milions de multa o del 4 % dels ingressos bruts anuals. En aquesta conferència aprendràs 5 aspectes legals clau per tal de gestionar correctament els riscos jurídics que poden afectar la viabilitat del teu negoci a Internet.

Sala Impulsa
Dj 10 14:30h - 15:00h Sala Impulsa
Tancar