Tancar
#OCUPACIO2023

Jaume Pla Aubia

Formador | Majasca Barcelona, Espanya
Jaume Pla Aubia

Biografia

Formador en noves tecnologies, gestor de projectes interactius, community manager i consultor. Les meves activitats giren entorn de la formació en comunicació digital i la creació i coordinació de continguts i llocs web, tant en xarxes socials com en mitjans online.

Sessions

17:15h
Conferència | Oportunitats professionals

La intel·ligència artificial, ens pren la feina o ens obre oportunitats?

Jaume Pla Aubia
Jaume Pla Aubia Majasca Formador Speaker

04-10-2023 17:15 04-10-2023 17:45 Europe/Madrid La intel·ligència artificial, ens pren la feina o ens obre oportunitats?

Moltes feines canviaran amb l’arribada d’aplicacions d’intel·ligència artificial. Cada setmana es presenten noves eines que permeten automatitzar tasques no només repetitives, sinó també algunes d'aquelles que fins ara es consideraven creatives. Escriure guions o informes, compondre música, fer fotografies o pel·lícules, conduir i, fins i tot, actualitzar continguts a xarxes socials ja són feines que es poden fer mitjançant aquestes aplicacions. Quin futur ens espera, doncs, en relació a la feina? No caldrà que treballem perquè tot ho farà una màquina? O potser, amb aquest panorama, formar-se és més important del que sembla?

Sala Oportunitats Professionals
Dc 4 17:15h - 17:45h Sala Oportunitats Professionals
Tancar