Tancar
#OCUPACIO2022

Laura Fernández Alonso

Coordinadora de planificació i anàlisi d’ocupació | Barcelona Activa Barcelona, Espanya
Laura Fernández Alonso

Biografia

Doble llicenciada per la Universitat de Barcelona i especialitzada en la conceptualització i disseny de plans estratègics ocupacionals. Ha treballat en diferents entitats referents del sector ocupacional, des del tercer sector i els barris més vulnerables fins a l’administració pública, on coordina actualment diversos projectes a Barcelona Activa.

Sessions

17:00h
Conferència | Talent Oportunitats Professionals

El Mapa de Recursos Ocupacionals i Formatius de Barcelona: l’eina que t’ajuda a planificar la carrera professional

Laura Fernández Alonso
Laura Fernández Alonso Barcelona Activa Coordinadora de planificació i anàlisi d’ocupació Speaker

#Persones que busquen feina, #Persones que volen reorientar la vida professional, #Professionals Ocupació

09-11-2022 17:00 09-11-2022 17:30 Europe/Madrid El Mapa de Recursos Ocupacionals i Formatius de Barcelona: l’eina que t’ajuda a planificar la carrera professional

Vine a conèixer el Mapa de Recursos Ocupacionals i Formatius de Barcelona, el web amb informació actualitzada de les entitats, els cursos i els recursos ocupacionals de la ciutat de Barcelona. Hi pots trobar els recursos ocupacionals que ofereixen orientació, acreditacions i intermediació; els cursos de formació professional reglada, ocupacional, contínua i competencial de Barcelona, i també les entitats que els ofereixen. Tot en tan sols un clic. És una eina de treball per als equips tècnics de les entitats ocupacionals de la ciutat i també per a les persones que vulguin planificar la seva carrera professional.

Workshops 3
Dc 9 17:00h - 17:30h Workshops 3
Tancar