Tancar
#MAIENSATUREM

Natalia Olson-Urtecho

Director d'Operacions | THE DISRUPTIVE FACTORYBarcelona, Espanya
Natalia Olson-Urtecho

Biografia

Emprenedora amb 20 anys d'experiència que ha treballat amb entitats internacionals, regionals i locals als EUA, Amèrica Llatina, Europa i Àsia. La seva experiència professional se centra en capital de risc, ciutats intel·ligents, finances, diplomàcia internacional, comercialització de tecnologies i desenvolupament d'infraestructura.

Sessions

11:00h
Conferència | Conferències Potenciar el Talent

Selecciona talent per a la teva empresa com les start-ups de Silicon Valley

Iolanda Triviño
Iolanda Triviño Valkiria Institute For FuturesFounder & CEO
Natalia Olson-Urtecho
Natalia Olson-Urtecho THE DISRUPTIVE FACTORYDirector d'Operacions

09-11-2021 11:0009-11-2021 12:00Europe/MadridSelecciona talent per a la teva empresa com les start-ups de Silicon Valley

Com han d’aplicar les start.ups i pimes noves estratègies en la seva gestió de talent per créixer i internacionalitzar-se? Natalia Olson, emprenedora en sèrie amb més de 20 anys d’experiència i referent internacional per la seva carrera amb l’equip del president Obama, ens revela les habilitats que has de tenir en compte perquè el teu talent llueixi. Olson i Iolanda Triviño, fundadora de Valkiria Hub Spaces i especialista en la transformació de talents, et descobriran com seleccionen talent les start-ups de base tecnológica de Silicon Valley. 

Espai TalentxBcn - Sala Talent
Dt 9 11:00h - 12:00h Espai TalentxBcn - Sala Talent
Tancar