Tancar
#MAIENSATUREM

Ricardo Mollet

Soci fundador | Forward-Pass S.L.Barcelona, Espanya
Ricardo Mollet

Biografia

Després de 10 anys de dedicació a multinacionals vaig constituir PSM, agencia de marketing avançat (Fidelització de clients, millora de la qualitat de servei, retenció de clients aplicant la estadística mes avançada). En 1994 vaig constituir una empresa per a donar serveis de consultoria de marketing avançat per a PYMES.

Sessions

15:00h
Conferència | Conferències Emprendre

El que mai et diran en una escola de negocis: 8 consells per emprendre amb èxit

Ricardo Mollet
Ricardo Mollet Forward-Pass S.L.Soci fundador

09-11-2021 15:0009-11-2021 16:00Europe/MadridEl que mai et diran en una escola de negocis: 8 consells per emprendre amb èxit

Emprendre amb èxit i aconseguir que el teu negoci sobrevisqui al llarg dels anys no és una tasca fàcil. Et donem 8 consells nascuts de l'experiència d'haver emprès fins a 10 empreses diferents i haver superat els 5 anys de vida, un punt d'inflexió en el qual el 92% de les empreses moren. Et donarem consells respecte als socis i sòcies, el talent i la selecció de personal. Parlarem sobre l'anàlisi dels clients, la seva classificació pel seu valor actual i el potencial futur i com aconseguir la seva fidelització. A més, t'explicarem què és el Producte Mínim Viable (MPV) i com testar-lo.

Espai Emprendre - Sala Emprendre
Dt 9 15:00h - 16:00h Espai Emprendre - Sala Emprendre
Tancar