Tancar
#MAIENSATUREM

Xavier Bermúdez Serrano

Director Area Económica y Servicios Generales | Grup FlaixBarcelona, Espanya
Xavier Bermúdez Serrano

Biografia

Professional de Direcció amb més de 25 anys d'experiència en sectors com el gran consum, informàtica i radiodifusió. Amb especialització en àmbits com les Finances, Laboral i Fiscalitat. Amb ganes de continuar aprenent i aportant.

Sessions

14:00h
Conferència | Conferències Emprendre

Per què digitalitzar el teu negoci és un pas cap a l’èxit: 3 testimonis que necessites escoltar.

Yoann Artus
Yoann Artus PayFitCountry Manager Spain
Xavier Bermúdez Serrano
Xavier Bermúdez SerranoGrup FlaixDirector Area Económica y Servicios Generales

09-11-2021 14:0009-11-2021 15:00Europe/MadridPer què digitalitzar el teu negoci és un pas cap a l’èxit: 3 testimonis que necessites escoltar.

Sabies que les pimes perden més de 35.000 milions d'euros a l'any degut a la gran quantitat de tasques burocràtiques i administratives que repercuteixen negativament en la seva productivitat?

La transformació digital ha demostrat ser una assignatura obligatòria per a les empreses i PayFit, com a advocat de l'automatització de la gestió laboral i de RH ens explica, en la seva xerrada del Biz Barcelona, com la digitalització pot ser un camí cap a l'èxit.

A través de la seva experiència PayFit, juntament amb el testimoniatge de 3 empreses rellevants de l'ecosistema espanyol de PIMES, aportarà, dimarts que ve 9 de novembre, una visió a 360è sobre la digitalització de processos administratius i de poc valor afegit, per a guanyar en eficiència i així poder centrar-se en el que veritablement importa: el teu negoci.

Espai Emprendre - Sala Emprendre
Dt 9 14:00h - 15:00h Espai Emprendre - Sala Emprendre
Tancar