Tancar
#OCUPACIO2023
ESPACIS

Descobreix

Troba la teva vocació i canvia el teu rumb professional

Vols descobrir la teva vocació? En aquest espai hi trobaràs oficis i professions amb futur laboral i podràs conèixer la formació que necessites per desenvolupar-la.

Test d’interessos professionals

Et mostrarem com pots identificar les àrees professionals que s’ajusten millor a les teves preferències, interessos i motivacions per esbrinar els oficis i professions que poden ser més adients.

Expo entitats

Entitats i gremis que t’apropen oficis i professions als quals pots accedir, una excel·lent font de recursos i oportunitats per a aquelles persones que busquen feina a través de la formació i capacitació en habilitats específiques.

Tallers i demos

Un espai dinàmic on podràs aprendre i practicar habilitats i competències que són importants en el mercat laboral actual. A més, podràs assistir a demostracions d’oficis en un entorn real.

Assessorament acadèmic i formatiu

T’assessorarem perquè puguis identificar les teves necessitats formatives i quin és el millor itinerari formatiu per a tu en base als teus interessos professionals.

Acreditació de competències

Informació sobre el procés d’acreditació de competències professionals. Adreçat a les persones que volen aconseguir un reconeixement oficial de les seves capacitats però no tenen una formació reglada.

Taller d’oficis

Un espai on podràs informar-te sobre formació pràctica i especialitzada en diferents oficis i sectors professionals.