Tancar
#OCUPACIO2023
ESPAIS

Descobreix

Troba la teva vocació i canvia el teu rumb professional
 

Vols descobrir la teva vocació? En aquest espai hi trobaràs oficis i professions amb futur laboral i podràs conèixer la formació que necessites per desenvolupar-la.

Test d’interessos professionals

Identificar les àrees professionals que s’ajusten millor a les teves preferències, interessos i motivacions per esbrinar els oficis i professions que poden ser més adients.

Expo entitats

Descobreix oficis i professions de la mà d’entitas i gremis. L’espai ideal per persones que busquen feina a través de la formació i capacitació en habilitats específiques.

Tallers i demos

Un espai dinàmic on podràs aprendre i practicar habilitats i competències que són importants en el mercat laboral actual. A més, podràs assistir a demostracions d’oficis en un entorn real.

Assessorament acadèmic i formatiu

T’assessorarem perquè puguis identificar les teves necessitats formatives i quin és el millor itinerari formatiu per a tu en base als teus interessos professionals.

Acreditació de competències

 Adreçat a les persones que volen aconseguir un reconeixement oficial de les seves capacitats però no tenen una formació reglada.

"Tallers d'oficis"

de Barcelona Activa

Un espacio donde podrás informarte sobre formación práctica y especializada en diferentes oficios y sectores profesionales.