Tancar
#OCUPACIO2023

Oportunitats professionals

Coneix què busquen les empreses i descobreix noves oportunitats en els sectors claus de la ciutat

En aquest espai obtindràs informació sobre oportunitats laborals en diferents sectors, així com sobre les necessitats i els requisits dels perfils professionals demandats. També podràs accedir a recursos i eines que t’ajudaran a millorar la teva recerca de feina i identificar oportunitats laborals.

Sectors amb oportunitats professionals

Empreses i entitats t’expliquen quines són les oportunitats dels sectors amb més potencial de creixement i més oportunitats  laborals, on podràs conèixer les habilitats i les competències més valorades per les empreses.

Networking i marketplaces

Activitats de networking amb empreses i col·legis professionals i marketplaces amb oportunitats laborals.

Tallers i conferències

En els tallers i les conferències trobaràs un recurs molt valuós si estàs buscant feina, ja que t’ofereixen l’oportunitat d’aprendre sobre les necessitats del mercat laboral, les tendències i les regulacions actuals en el sector.  

Espai
CONNECTA

L’espai on inscriure’t a les ofertes de feina que gestiona Barcelona Activa.

Sí i Millor

L’espai organitzat per la FECETC i Fundació CIES, ‘Sí i Millor’, fomenta la igualtat d’oportunitats, la participació activa i l’ocupació de les persones amb discapacitat.

Està dirigit a empreses ordinàries i centres especials de treball (CETs) i serà l’espai on les persones amb discapacitat podreu contactar de manera directa amb empreses que busquen talent i aposten per la diversitat.

Professionals de l'ocupació

Per a les entitats i persones professionals de l’ocupació, a la sala de workshops hem preparat conferències i taules rodones amb continguts i temàtiques que us ajudin a impulsar l’ocupació de qualitat en el vostre dia a dia.