Tancar
#OCUPACIO2022

Acreditació online gratuïta

SALÓ DE L’OCUPACIÓ + BIZBARCELONA: DOS ESDEVENIMENTS QUE IMPULSEN L’EMPRENEDORIA, L’OCUPACIÓ I EL CREIXEMENT EMPRESARIAL

Ja pots acreditar-te a la nova edició conjunta del Saló de l’Ocupació i Bizbarcelona , que tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre. Una trobada que t’ajudarà a assolir tots els teus objectius… i amb entrada gratuïta!

ACREDITACIÓ VISITANT

GRATUÏT
  • Accés a la zona expositiva
  • Accés a sales de conferències
  • Accés a Activitats i Networking

Acreditació premsa

Ets un professional dels mitjans de comunicació?

Per a poder sol·licitar la teva passada online has d’aportar proves d’activitat professional en un mitjà de comunicació. Consulta aquí els requisits

Descarrega’t el Dossier de premsa

4 formats per potenciar el teu talent

A Bizbarcelona, de la mà de les principals entitats vinculades a l’emprenedoria i al món de les empreses, oferim un programa de conferències on et podràs inspirar, trobar casos pràctics i descobrir les últimes tendències perquè puguis aplicar-les al teu projecte empresarial.

Als workshops de Bizbarcelona volem ajudar a desenvolupar noves habilitats, nous coneixements i que puguis conèixer de la mà d’experts com aplicar-ho, com canviar dinàmiques… al teu projecte.

Activitats per ampliar la xarxa de contactes professionals, trobar un partner per emprendre un nou projecte, generar noves oportunitats de negoci, etc.

L’espai on professionals i experts d’entitats i organitzacions de diferents sectors assessoraran els visitants de manera personalitzada sobre àmbits de l’emprenedoria, el món laboral o l’empresa.

Potenciem les oportunitats laborals
i els negocis amb BizBarcelona

Dos salons per impulsar el creixement empresarial, l’emprenedoria i l’ocupació: els visitants del Saló de l’Ocupació podran accedir a Bizbarcelona els mateixos dies i al mateix recinte i descobrir l’altra cara del talent!

Protocol de seguretat i prevenció

Fira de Barcelona està compromesa a garantir la màxima seguretat de visitants, treballadors i tots els professionals que participen en els seus esdeveniments. Per a protegir-los al màxim ha elaborat un protocol de seguretat i prevenció, en col·laboració amb la consultora especialitzada en gestió de riscos Aon i amb l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona, que s’aplicarà durant la celebració del BIZBARCELONA i del Saló de l’Ocupació en el pavelló 8 del recinte de Montjuïc.