Tancar
#MAIENSATUREM

SET ESPAIS PER DESENVOLUPAR EL TEU TALENT

(Re) Orienta’t, (Re) Descubreix el teu futur, Prepara’t, Defensa, Emprendre, TalentXBCN, Comparteix. Són les diferents fórmules que et presentem per ajudar-te a assolir els teus objectius laborals.

(RE)ORIENTA’T

Traçar el teu rumb laboral és a les teves mans.

Les teves necessitats són diferents si tot just arrenques la carrera professional o si acumules molts anys d’experiència, i vols fer un canvi o trobar una nova oportunitat. En aquesta àrea donaran respostes a totes les situacions. Acosta-t’hi per contactar amb l’ecosistema ocupacional de Barcelona, assessorar-te per impulsar el teu talent i encarrilar el teu futur professional.

(RE)DESCOBREIX EL TEU FUTUR

Desenvolupa el futur laboral que vols!

El teu talent et genera múltiples oportunitats laborals en diferents àmbits professionals i en nous sectors. (re)Descobreix oficis i analitza el munt de sortides que t’ofereixen, valora les opcions que t’esperen al tercer sector i explora les possibilitats que se’t presenten al món tecnològic. Per mitjà de conferències, activitats i l’assessorament d’experts, coneix les diverses alternatives que tens per desenvolupar el futur laboral que vols.

PREPARA’T

Coneix tècniques que et facilitaran la cerca de feina.

Per trobar una nova feina necessites tenir clar el teu objectiu laboral i l’estratègia per assolir-lo. Potencia i millora les teves possibilitats amb aquestes activitats i tallers formatius. Et prepararàs i descobriràs eines efectives per buscar la feina que encaixa amb el teu perfil professional i les teves expectatives.

DEFENSA

Coneix els teus drets i deures laborals com a persona treballadora.

Ja siguis un professional autònom o autònoma o treballis per a algú altre, en aquest espai et resoldran els teus dubtes en matèria laboral de manera personalitzada. L’equip assessor t’atendrà individualment i de manera confidencial.

EMPRENDRE

Posa en marxa el teu projecte de negoci.

Dona ales al teu projecte emprenedor. En aquesta àrea, organitzada conjuntament amb el BIZBARCELONA, trobaràs inspiració i ajuda per a totes les etapes de creació d’un negoci, des de les inicials fins al llançament. Tens a la teva disposició recursos, assessorament, i conferències de ponents especialitzats en diferents àmbits de l’emprenedoria.

TALENTXBCN

Aprofita el potencial del talent.

En aquest espai posem les persones i el seu talent en el centre amb conferències inspiradores i activitats on podran connectar amb altres persones, amb altres tipus de talent que les ajudaran a millorar les seves capacitats, actituds i el seu futur professional. Les empreses, pimes, start-ups i treballadors/es autònoms/es descobriran talents per incorporar en els seus projectes i coneixeran com gestionar-lo.

COMPARTEIX

Reflexiona, comparteix i aprèn amb altres professionals de l’àmbit de l’ocupació.

Àrea adreçada a professionals de l’àmbit de l’ocupació. És una àgora per compartir idees i coneixement, i noves visions per connectar el talent amb el mercat laboral. S’hi faran conferències i taules rodones per conèixer les tendències més actuals del sector, les darreres eines per oferir orientació professional i per desenvolupar estratègies innovadores d’inserció laboral.

ENCAMINA EL TEU FUTUR LABORAL AMB EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ. INFORMA-TE’N.