Tancar
#OCUPACIO2023
ACTIVITATS

4 EINES QUE T'AJUDARAN A CONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS

ASSESSORAMENT

L’espai on professionals i experts t’assessoraran de forma personalitzada per ajudar-te a orientar el teu futur professional i també podràs troba informació i acompanyament sobre els àmbits del món laboral i l’emprenedoria.
I a l’espai Orienta’t estaran presents entitats vinculades a l’ocupació que també t’ajudaran a orientar o reorientar el teu futur professional en funció del teu perfil i interessos.

CONFERÈNCIES

De la mà de les principals entitats vinculades a l’ocupació i a l’emprenedoria oferim un programa de conferències perquè puguis inspirar-te, trobar casos pràctics i descobrir les últimes tendències perquè les puguis aplicar en el teu futur professional.

WORKSHOPS

En els workshops creats per les entitats que impulsen l’ocupació i l’emprenedoria, volem ajudar-te a desenvolupar noves habilitats, nous coneixements per impulsar el teu talent i crear noves oportunitats.

NETWORKING

Activitats que et permetran: connectar amb col·legis professionals i amb empreses en procés de recerca de feina, ampliar la xarxa de contactes, trobar a un partner per a emprendre un nou projecte i poder generar noves oportunitats.