Tancar
#OCUPACIO2023

QUATRE ESPAIS PER DESENVOLUPAR EL TEU TALENT I DESCOBRIR NOVES OPORTUNITATS LABORALS

Orienta’t, Descubreix el teu futur, Prepara’t i TalentXBCN , que juntament amb l’oferta per Emprendre que ofereix Bizbarcelona, són les diferents fórmules que et presentem per ajudar-te a assolir els teus objectius laborals.

ORIENTA’T

Traçar el teu rumb laboral és a les teves mans.

Les teves necessitats són diferents si tot just arrenques la carrera professional o si acumules molts anys d’experiència, i vols fer un canvi o trobar una nova oportunitat. En aquesta àrea donaran respostes a totes les situacions. Acosta-t’hi per contactar amb l’ecosistema ocupacional de Barcelona, assessorar-te per impulsar el teu talent i encarrilar el teu futur professional.

A l’espai d’assessorament podràs rebre ajuda i orientació personalitzada per orientar el teu futur professional en funció del teu perfil i interessos. També podràs conèixer els teus drets i deures laborals com a persona treballadora i aclarir els teus dubtes

DESCOBREIX EL TEU FUTUR

Desenvolupa el futur laboral que vols!

El teu talent et genera múltiples oportunitats laborals en diferents àmbits professionals i en nous sectors. Descobreix oficis i analitza les sortides que t’ofereixen, valora les opcions que t’esperen al tercer sector. Demostracions, activitats i l’assessorament d’experts per poder conèixer les diverses alternatives que tens per desenvolupar el teu futur laboral.

PREPARA’T

Coneix tècniques que et facilitaran la cerca de feina.

Per trobar una nova feina necessites tenir clar el teu objectiu laboral i l’estratègia per assolir-lo. Potencia i millora les teves possibilitats amb aquestes activitats i tallers formatius. Et prepararàs i descobriràs eines efectives per buscar la feina que encaixa amb el teu perfil professional i les teves expectatives.

TALENTXBCN

Aprofita el potencial del talent.

En aquest espai posem les persones i el seu talent en el centre amb conferències inspiradores, workshops i activitats on podreu connectar amb altres persones, amb altres tipus de talent que les ajudaran a millorar les seves capacitats, actituds i el seu futur professional. Els professionals de l’àmbit de l’ocupació podran reflexionar, conèixer les noves tendències i casos reals per impulsar l’ocupació i el talent de les persones

BIZBARCELONA – EMPRENDRE

Posa en marxa el teu projecte de negoci.

En el BIZBARCELONA hi trobaràs inspiració i ajuda per a totes les etapes de creació d’un negoci, des de les inicials fins al llançament. Tindràs a la teva disposició a la zona expo les entitats del territori que impulsen l’ecosistema emprenedor, assessorament, workshops i conferències de ponents especialitzats en diferents àmbits de l’emprenedoria.

ENCAMINA EL TEU FUTUR LABORAL AMB EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ. INFORMA-TE’N.