Tancar
#OCUPACIO2022

FES LA VISITA AL SALÓ DE L'OCUPACIÓ A LA TEVA MIDA

Prepara la visita i fes-la a la teva mida en funció del que necessitis: buscar feina, reorientar la teva carrera professional o emprendre el teu negoci.

Quan arribis al Saló de l’Ocupació, t’orientarem per organitzar la visita de manera que puguis treure’n el màxim partit i que t’ajudi a assolir els teus objectius professionals.

ITINERARI 1

Si vols començar a enfocar
el teu futur professional

Orienta’t
Assessora’t per enfocar el teu futur professional en funció del teu perfil i interessos.

Prepara’t
Troba les eines i coneixeràs estratègies per accedir al teu primer lloc de treball o poder cercar millors oportunitats professionals.
Descobreix
Coneix les sortides laborals que t’ofereixen oficis i professions, així com les entitats del tercer sector.
TalentxBCN
Descobreix quines oportunitats professionals ofereixen els sectors més rellevants de Barcelona.
Emprendre – BIZBarcelona
Inspira’t coneixent com projectes emprenedors s’han convertit en negocis d’èxit i assessora’t per fer realitat la teva idea de negoci.

ITINERARI 2

Si busques feina

Orienta’t
Assessora’t i coneix quins són els itineraris professionals que encaixen millor amb el teu perfil en funció de l’experiència i capacitats professionals.
Prepara’t
Posa’t al dia sobre les tècniques, els canals i les demandes actuals del mercat laboral, i aprèn a preparar les entrevistes de feina.
TalentxBCN
Amplia el teu ventall de possibilitats professionals i assabenta’t de quin talent cerquen els sectors amb més potencial de creixement.
Emprendre – BIZBarcelona
Descobreix totes les oportunitats de desenvolupament professional que t’ofereix l’emprenedoria, i resol dubtes per convertir la teva idea en un negoci.

ITINERARI 3

Si vols reorientar la teva carrera professional

Orienta’t
Transforma amb èxit el teu perfil professional amb l’assessorament dels millors experts per dur a terme aquest procés.
Prepara’t
Coneix les noves maneres de cercar oportunitats professionals i aprèn a posar en valor la teva experiència i les teves skills.
TalentxBCN
Explora noves sortides professionals en sectors molt diferents dels que ja coneixes. Empreses i entitats et mostraran quin tipus de talent cerquen.
Emprendre – BIZBarcelona
Descobreix totes les oportunitats de desenvolupament professional que t’ofereix l’emprenedoria, i resol dubtes per convertir la teva idea en un negoci.

ITINERARI 4

Si ets professional de l’ocupació

TalentxBCN: Sala Oportunitats professionals
Descobreix quins perfil i capacitats busquen les pimes per incorporar en les seves Organitzacions i les noves tendències de gestió de les persones.
Sala Workshops
Apropa’t als workshops del dia 9 i 10 de 17 a 19h pensats pels professionals de l’Ocupació.
Sala Talent
Continguts per impulsar i donar oportunitats al talent de la ciutat, la reforma laboral, com s’impulsa la ocupació de qualitat i molt més t’espera a la sala de conferències.

ENCAMINA EL TEU FUTUR LABORAL AMB EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ. INFORMA-TE’N.