Tancar
#MAIENSATUREM

FES LA VISITA AL
SALÓ DE L'OCUPACIÓ
A LA TEVA MIDA

Prepara la visita i fes-la a la teva mida en funció del que necessitis: buscar feina, reorientar la teva carrera professional o emprendre el teu negoci.

Quan arribis al Saló de l’Ocupació, t’orientarem per organitzar la visita de manera que puguis treure’n el màxim partit i que t’ajudi a assolir els teus objectius professionals.

ITINERARI 1

Si vols començar a enfocar
el teu futur professional

(re)Orienta’t
Assessora’t per enfocar el teu futur professional en funció del teu perfil i interessos.
Prepara’t
Troba les eines i coneixeràs estratègies per accedir al teu primer lloc de treball o poder cercar millors oportunitats professionals.
(re)Descobreix
Coneix les sortides laborals que t’ofereixen oficis i professions, així com les entitats del tercer sector.
TalentxBCN
Descobreix quines oportunitats professionals ofereixen els sectors més rellevants de Barcelona.
Emprendre
Inspira’t coneixent com projectes emprenedors s’han convertit en negocis d’èxit i assessora’t per fer realitat la teva idea de negoci.

ITINERARI 2

Si busques feina

(re)Orienta’t
Assessora’t i coneix quins són els itineraris professionals que encaixen millor amb el teu perfil en funció de l’experiència i capacitats professionals.
Prepara’t
Posa’t al dia sobre les tècniques, els canals i les demandes actuals del mercat laboral, i aprèn a preparar les entrevistes de feina.
TalentxBCN
Amplia el teu ventall de possibilitats professionals i assabenta’t de quin talent cerquen els sectors amb més potencial de creixement.
Emprendre
Descobreix totes les oportunitats de desenvolupament professional que t’ofereix l’emprenedoria, i resol dubtes per convertir la teva idea en un negoci.

ITINERARI 3

Si vols reorientar la
teva carrera professional

(re)Orienta’t
Transforma amb èxit el teu perfil professional amb l’assessorament dels millors experts per dur a terme aquest procés.
Prepara’t
Coneix les noves maneres de cercar oportunitats professionals i aprèn a posar en valor la teva experiència i les teves skills.
TalentxBCN
Explora noves sortides professionals en sectors molt diferents dels que ja coneixes. Empreses i entitats et mostraran quin tipus de talent cerquen.
Emprendre
Descobreix totes les oportunitats de desenvolupament professional que t’ofereix l’emprenedoria, i resol dubtes per convertir la teva idea en un negoci.

ENCAMINA EL TEU FUTUR LABORAL AMB EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ. INFORMA-TE’N.