Tancar
#OCUPACIO2023

FES LA VISITA AL SALÓ DE L'OCUPACIÓ A LA TEVA MIDA

Prepara la visita i fes-la a la teva mida en funció del que necessitis: buscar feina, reorientar la teva carrera professional o emprendre el teu negoci.

Quan arribis al Saló de l’Ocupació, t’orientarem per organitzar la visita de manera que puguis treure’n el màxim partit i que t’ajudi a assolir els teus objectius professionals.

ITINERARI 1

Si vols començar a enfocar
el teu futur professional

Orienta’t
Assessora’t per saber per on començar i quins aspectes has de tenir en compte per definir el teu projecte professional.
Descobreix
Vine a fer el test d’interessos professionals, informa’t sobre recursos formatius a la ciutat i coneix les sortides laborals que t’ofereixen diferents oficis i professions.
Talent
A la sala d’Oportunitats Professionals podràs conèixer de primera mà quin talent necessiten les empreses dels sectors més rellevants de la ciutat. A les sala de Talent i de Workshops podràs escollir entre una gran oferta de conferències i tallers.

Prepara’t
A la sala de conferències et mostrarem estratègies, eines i recursos per millorar les teves possibilitats d’accés al mon laboral, i podràs comptar amb l’assessorament d’una professional de l’orientació que t’ajudarà a perfilar o millorar el teu CV, també en format de vídeo.

Activitats destacades
Dimecres 9, 16:00h
I tu, assumiràs el repte de la selecció?
Dijous 10, 13:00h
La primera impressió
BIZBarcelona
Has pensat mai en engegar el teu propi projecte professional? A Bizbarcelona pots trobar-hi la inspiració i les solucions per fer-ho:

ITINERARI 2

Si busques feina

Prepara’t
L’espai on t’ajudarem a preparar el teu CV i on et podràs posar al dia sobre les tècniques, els canals i del mercat laboral, i com preparar les entrevistes de feina.

Activitats destacades

Dimecres 9, 13:00h
Escape Room: Supera un procés de selecció

Dimecres 9, 18:00h

Instagram i Tik Tok en la recerca de feina

Descobreix
Informa’t sobre recursos formatius tecnicoprofessionals a la ciutat, com acreditar les teves competències o coneix les sortides laborals que t’ofereixen diferents oficis i professions.
Talent
Amplia el teu ventall de possibilitats professionals, assabenta’t de quin talent cerquen els sectors professionals amb més potencial de creixement, i coneix quines competències és important tenir en compte a l’hora d’abordar un procés de recerca de feina efectiu, eficient i eficaç.
BIZBarcelona
Descobreix totes les oportunitats de desenvolupament professional que t’ofereix l’emprenedoria i resol dubtes per convertir la teva idea en un negoci.
Activitats destacades
Dimecres 09, 17:00h
Anàlisi i repercussions de la reforma laboral
Dimecres 09, 13:00h
Soc el que vull ser

ITINERARI 3

Si vols reorientar la teva carrera professional

Orienta’t
Coneix, de la mà de persones expertes en l’orientació, què és un balanç professional i quines factors considerar quan vols fer un canvi laboral.
Talent
Explora noves sortides professionals en sectors molt diferents dels que ja coneixes. Empreses i entitats et mostraran quin tipus de talent cerquen.

Activitats destacades
Dijous 10, 16:00h
L’entrevista de selecció: tips per a sèniors

Dijous 10, 15:00h

Programant el desaprendre

Descobreix
Vine a fer el test d’interessos professionals, informa’t sobre recursos formatius a la ciutat i coneix les sortides laborals que t’ofereixen diferents oficis i professions.
Prepara’t
Coneix les noves maneres de cercar oportunitats professionals i aprèn a posar en valor la teva experiència i les teves skills.
BIZBarcelona
Descobreix totes les oportunitats de desenvolupament professional que t’ofereix l’emprenedoria, i resol dubtes per convertir la teva idea en un negoci.

ITINERARI 4

Si ets professional de l’ocupació

Sala Oportunitats professionals
Descobreix quins perfils i capacitats busquen les pimes per incorporar a les seves Organitzacions i les noves tendències de gestió de les persones.
Sala Workshops
Apropa’t als workshops del dimecres 9 de 16 a 18h i del dijous 10 de 17 a 19h pensats pels professionals de l’Ocupació.
Sala Talent
Continguts per impulsar i donar oportunitats al talent de la ciutat, la reforma laboral, com s’impulsa la ocupació de qualitat i molt més t’espera a la sala de conferències.

ENCAMINA EL TEU FUTUR LABORAL AMB EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ. INFORMA-TE’N.