Tancar
#OCUPACIO2023

IMPULSEM EL TALENT
PER REACTIVAR BARCELONA

Dos salons junts per desplegar tot el talent de la ciutat i impulsar amb força els negocis i l’ocupació.

Després de l’èxit de 2020, tornem a compartir espai amb BIZBARCELONA, el saló per a persones emprenedores, startups i pimes, amb l’objectiu d’obrir-te noves oportunitats laborals i de reinvenció professional.

Salo de l'Ocupació

Mesures actualitzades per a un esdeveniment 100% presencial i segur. Coneix el protocol de Fira Barcelona

REACTIVEM
L'OCUPACIÓ

Si vols un canvi professional, vine al Saló de l’Ocupació que aplega eines, recursos i oportunitats per millorar el teu horitzó laboral.
Trobaràs informació sobre els perfils de treball més sol·licitats en diferents sectors, consell personalitzat a càrrec d’experts, recursos formatius i contacte amb empreses i entitats que busquen incorporar talent.

Participa a conferències, tallers, espais d’assessorament i networking, el servei d’orientació laboral i a la nostra àrea sobre emprenedoria, complementada amb les activitats del BIZBARCELONA. 

Salo de l'Ocupació

REACTIVEM
ELS NEGOCIS

Si cerques fórmules d’autoocupació, aprofita per visitar el BIZBARCELONA, l’esdeveniment de referència per a l’ecosistema emprenedor, els autònoms, les startups i les pimes de la ciutat.
Enguany posa el focus en la innovació i el talent com a fórmula per reactivar els negocis de qualsevol sector.


Tindràs al teu abast un potent programa d’activitats amb més de 150 conferències sobre consells, tendències i coneixements d’utilitat per crear negocis i fer créixer pimes, així com tallers, espais de networking i assessorament personalitzat sobre diferents àmbits de la gestió empresarial. Inclou també una zona d’estands amb recursos, productes i serveis on contactar amb les principals entitats promotores de l’activitat econòmica del territori.

REACTIVA'T:
TALENTXBCN

Acosta’t al TalentxBCN, l’espai d’oportunitats inclusiu i col·laboratiu que fa de nexe entre el Saló de l’Ocupació i el BIZBARCELONA i que connectarà negocis i empreses amb tot tipus de talent local.

Trobaràs resposta a les preguntes més freqüents sobre la gestió del talent i els perfils que demanden diferents sectors econòmics.
A més descobriràs eines per desenvolupar les teves habilitats i projectar millor el teu talent en el món laboral.

Igualment, aquesta àrea, està oberta a pimes, entitats i persones emprenedores perquè aprenguin a identificar i incorporar el talent que necessiten per crear negocis i projectes innovadors.

ENCAMINA EL TEU FUTUR LABORAL AMB EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ. INFORMA-TE’N.