Tancar
#OCUPACIO2022

(RE)DESCOBREIX EL TEU FUTUR

Desenvolupa el futur laboral que vols.

Coneix les sortides laborals que t’ofereixen oficis i professions, i que pots exercir amb diferents graus de formació. Una part important d’aquest espai també estarà dedicada a mostrar-te les propostes d’entitats del tercer sector i altres agents que t’ajudaran amb noves oportunitats per al teu futur professional. No hi faltaran, tampoc, propostes per desenvolupar les habilitats que demanda el mercat laboral del sector tecnològic.
Presència d’entitats
En aquest espai trobaràs la presència d’entitats públiques i privades que integren el sistema d’ocupació, i també del tercer sector, que t’asssessoraran i et donaran informació per desenvolupar el teu futur professional.
Conferències
Descobreix informació i orientació sobre sortides laborals, així com alternatives per fer créixer el teu talent, de la mà de ponents experts i de qualitat.
Activitats
Participa en activitats diverses que t’ajudaran a impulsar el teu talent o identificar noves possibilitats per ampliar les teves competències. Des del Cibernàrium t’oferiran una potent oferta d’activitats per millorar el teu talent digital.

Entitats presents

CONEIX ELS ALTRES ESPAIS I ACTIVITATS PER DESENVOLUPAR EL TEU TALENT

ENCAMINA EL TEU FUTUR LABORAL AMB EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ. INFORMA-TE’N.