Tancar
#OCUPACIO2023

TALENT

Aprofita el potencial del talent.

Aquí descobriràs quin talent necessiten i necessitaran les empreses, i quins són els sectors amb més potencial per captar talent. Et donarem eines perquè puguis desenvolupar les teves habilitats. Veuràs com la diversitat i la inclusió són valors fonamentals en el mercat laboral contemporani, així com la importància del treball en equip per a qualsevol projecte professional. I coneixeràs com la captació de talent i la capacitat per retenir-lo ha canviat les empreses.
Conferències i tallers
Coneixeràs de la mà de veus expertes com pots potenciar el teu talent per ampliar les teves oportunitats professionals, com desenvolupar noves habilitats o com està canviant la cultura empresarial.
Networking i oportunitats professionals
Connecta amb col·legis professionals, gremis d’oficis i empreses que estan cercant nou talent (previ registre a l’apartat de networkings)
CONNECTA
amb les empreses/ofertes de feina amb el talent
Apropa’t a l’espai CONNECTA i consulta les ofertes de feina vigents que gestiona Barcelona Activa. Podràs presentar la teva candidatura a través de la Plataforma Empresa-Ocupació.
Sí i Millor
En aquest espai estarà present “Si i Millor”, amb un espai d’informació, conferències i activitats, organitzat per FECETC (Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya), i que oferirà l’oportunitat de contactar directament amb Empreses interessades en incorporar persones amb discapacitat.
Sectors amb oportunitats professionals
Vols conèixer nous sectors on treballar o engegar un projecte professional? Vols saber què necessiten? Si busques feina, vols reorientar el teu futur professional o engegar alguna iniciativa, aquí hi trobaràs noves oportunitats.
Taules rodones de sectors estratègics com economia digital, economia blava, videojocs,… amb la participació d’entitats i empreses referents de la ciutat que explicaran quines noves possibilitats tenen aquests Sectors, quin tipus de talent necessiten, què valoren les empreses quan cerquen talent…
ACTIVITATS DESTACADES

Dia 9 de novembre de 11:30 a 12:00
5 tendències digitals (i inclusives): oportunitats laborals amb present i futur
Dia 9 de novembre de 12:00 a 13:00
Coneix bones pràctiques en la gestió del talent. Les empreses t’ho expliquen!
Dia 10 de novembre de 10:00 a 11:00
Eines visuals per entendre situacions i resoldre problemes
Dia 10 de novembre de 11:00 a 12:00
SOC el que m’agrada

CONEIX ELS ALTRES ESPAIS I ACTIVITATS PER DESENVOLUPAR EL TEU TALENT

ENCAMINA EL TEU FUTUR LABORAL AMB EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ. INFORMA-TE’N.