Tancar
#OCUPACIO2022

TALENTXBCN

Aprofita el potencial del talent.

Aquí descobriràs quin talent necessiten i necessitaran les empreses, i quins són els sectors amb més potencial per captar talent. Et donarem eines perquè puguis desenvolupar les teves habilitats. Veuràs com la diversitat i la inclusió són valors fonamentals en el mercat laboral contemporani, així com la importància del treball en equip per a qualsevol projecte professional. I coneixeràs com la captació de talent i la capacitat per retenir-lo ha canviat les empreses.
Conferències
Coneixeràs de la mà de ponents especialitzats com pots potenciar el teu talent per ampliar les teves oportunitats professionals, com desenvolupar noves habilitats, com està canviant la cultura empresarial…
Activitats i tallers
Per connectar amb altres persones que buquen feina o que volen emprendre un negoci o per treballar noves habilitats.
Sí i Millor
En aquest espai estarà present “Si i Millor”, amb un espai d’informació, conferències i activitats, organitzat per FECETC (Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya), i que oferirà l’oportunitat de contactar directament amb Empreses interessades en incorporar persones amb discapacitat.
Sectors amb oportunitats professionals
Vols conèixer nous sectors on treballar o engegar un projecte professional? Vols saber què necessiten? Si busques feina, vols reorientar el teu futur professional o engegar alguna iniciativa, aquí hi trobaràs noves oportunitats.
Taules rodones de sectors estratègics com economia digital, economia blava, videojocs,… amb la participació d’entitats i empreses referents de la ciutat que explicaran quines noves possibilitats tenen aquests Sectors, quin tipus de talent necessiten, què valoren les empreses quan cerquen talent…
ACTIVITATS DESTACADES

Dia 9 de novembre de 11:30 a 12:00
5 tendències digitals (i inclusives): oportunitats laborals amb present i futur
Dia 9 de novembre de 12:00 a 13:00
Coneix bones pràctiques en la gestió del talent. Les empreses t’ho expliquen!
Dia 10 de novembre de 10:00 a 11:00
Eines visuals per entendre situacions i resoldre problemes
Dia 10 de novembre de 11:00 a 12:00
SOC el que m’agrada

CONEIX ELS ALTRES ESPAIS I ACTIVITATS PER DESENVOLUPAR EL TEU TALENT

ENCAMINA EL TEU FUTUR LABORAL AMB EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ. INFORMA-TE’N.