Tancar
#OCUPACIO2022

TALENTXBCN

Aprofita el potencial del talent.

Aquí descobriràs quin talent necessiten i necessitaran les empreses, i quins són els sectors amb més potencial per captar talent. Et donarem eines perquè puguis desenvolupar les teves habilitats. Veuràs com la diversitat i la inclusió són valors fonamentals en el mercat laboral contemporani, així com la importància del treball en equip per a qualsevol projecte professional. I coneixeràs com la captació de talent i la capacitat per retenir-lo ha canviat les empreses.
Conferències
Coneixeràs de la mà de ponents especialitzats com pots explotar el teu talent en el mercat laboral o les darreres tendències en gestió del talent.
Activitats i tallers
Connectaràs amb altres persones, amb altres tipus de talent que t’ajudaran a millorar les teves habilitats.
Sí i Millor
Conferències i activitats, organitzades per FECETC (Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya), que posaran en contacte persones amb discapacitat amb empreses interessades a contractar talent amb capacitats múltiples.
Sectors amb oportunitats professionals
Taules rodones amb la participació d’entitats i empreses referents de la ciutat vinculades a sectors estratègics com el comerç, l’hostaleria, el turisme, la Indústria 4.0 o l’economia digital. Et mostraran quin tipus de talent necessiten, què valoren les empreses quan cerquen talent, i quins canals utilitzen actualment per captar-lo.

CONEIX ELS ALTRES ESPAIS I ACTIVITATS PER DESENVOLUPAR EL TEU TALENT

ENCAMINA EL TEU FUTUR LABORAL AMB EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ. INFORMA-TE’N.